Ketkä olemme

Trimmaaja KIRSI

 

Yli 10 vuotta Kirsi on omistanut ja trimmanut kääpiö- ja suursnautsereita. Lisäksi hänellä on paljon kokemusta kultaisennoutajan trimmauksesta. Vuonna 2017 Kirsi on tullut vahvistuksena meidän trimmamoon, jossa hän trimmauksien lisäksi hoitaa myös meidän asiakkaiden hampaat Emmi-Pet ultraäänihammasharjalla. 

Vuonna 2019 Kirsi on suorittanut trimmaajan opinnot AmiEdussa. 

Johtava trimmaaja NADJA

 

Moi! Olen trimmanut koiria vuodesta 1994. Suurin osa asiakkaistani ovat olleet suursnautsereita ja kääpiösnautsereita. Vuodesta 2003 kasvatan kääpiösnautsereita kennelnimellä Raven's Tot. 

Vuonna 2008 aloitin trimmaamaan kaiken rotuisia koiria. Trimmasin muutamassa eri paikassa, josta pisin työkokemukseni on Hiekkaharjun Musti ja Mirri kaupasta, siellä trimmasin reilut 5 vuotta. Lokakuussa 2014 avasin oman trimmaamon "i-Groom" Vantaan Hakunilaan. Vuonna 2017 avautui toinen toimipiste Vantaan Koivukylään, ja vuonna 2020 avautui kolmas toimipiste Suutarilaan, jossa on myös pieni harjoittelusali koirille. 

Suoritin trimmaajan tutkinto AmiEdussa vuonna 2016 ja olen Suomen Eläintentrimmaajat ry jäsen. 

Trimmaus on minun intohimoni, jatkuvasti opiskelen uutta, osallistun trimmauskursseihin ja kilpailuihin. Myös itse järjestän meidän trimmaamossa mielenkiintoisia 
trimmauskursseja ja opetan kääpiösnautsereiden trimmausta.

Juniori trimmaaja* MINNA

 

Ensimmäinen koirani oli vuonna 1995 hankkimani dobermannuros Mosse, ihana iso poika, jonka takia jäin rotuun ja pk-harrastukseen nalkkiin lähes 20 vuodeksi. Tällä hetkellä taloudessamme on kaksi sekarotuista rescue-koiraa.

Trimmaamisen olen aloittanut vuonna 2016 suorittamalla silloisessa asuinmaassani Saksassa trimmaajan peruskurssin, jonka jälkeen toimin reilun puoli vuotta sivutoimisena trimmaajayrittäjänä. Suomeen muutettuamme olin jonkin aikaa „kotirouvana“, kunnes hakeuduin huhtikuussa 2019 työkokeiluun päästäkseni pitkähkön tauon jälkeen taas trimmaamiseen kiinni ja parantaakseni ammattitaitoani. 

I-Groomin tiimiin olen tullut marraskuussa 2019.

Helmikuussa 2020 aloitin opinnot Taitotalossa.

Nähdään Hakunilassa!

Juniori trimmaaja* KATJA

Katja kasvattaa pomeranian pystykorvia. Vuonna 2015 hän suoritti lyhyt trimmauskurssi Pietarissa, ja vuodesta 2016 asti on ollut i-Groom trimmaamossa juoniori trimmajana. 

Juoniori trimmaaja* KARINA

Karina on opiskellut trimmausta Moskovassa, Berry Grooming koulussa. Hän tuli Suomeen vuonna 2019 ja vuodesta 2020 toimii i-Groom centerissä juniori trimmajana. 

* Juniori trimmaaiat ovat aloittelevia trimmaajia, jotka ovat vasta keräämässä ammattitaitoa. Heidän työhönsä yleensä kuluu enemmän aikaa, eivätkä he vielä tarjoa kaikkia i-Groom center palveluita. Työnlaadussa emme kuitenkaan myöskään junioritrimmaajien kohdalla tingi.

© 2020 by i-Groom center

  • Black Facebook Icon
  • Instagram